Kaartverkoop

 

 TICKETSHOP

Kaartverkoop gebeurt alleen via het systeem en alleen bij vooruitbetaling via de bank. Na reservering én betaling via het reserveringssysteem krijgt u een betalingsbevestiging. Dit is tevens uw plaatsbewijs. Bestelt u via het systeem en maakt u zelf het bedrag via de bank over? Dan krijgt u een bevestigingsmail. Deze is uw plaatsbewijs. Printen hoeft niet, mail laten zien is voldoende. 

 

Voorwaarden kaartverkoop

  1. Wilt u als groep bij elkaar zitten, bestel dan bij voorkeur tegelijk in één keer. 
  2. Boekt u toch per persoon en wilt u één tafel? mail dan naar p.borsboom98@gmail.com en geef de groepsnaam en uw referentienummer door. 
  3. Vrije verkoop voor de laatboekers begint een kwartier voor de voorstelling. Gelieve gepast te betalen. Het kan zijn de zaal al uitverkocht is. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. 
  4. Bij hoge uitzondering retourneren we -indien u verhinderd bent- het entreegeld. 
  5. Voor het Borghuis incasseren wij alleen de kosten van het buffet. De drankjes die u erbij gebruikt moet u zelf nog afrekenen behoudens het welkomstdrankje.
  6. Eventuele dieetwensen kunt u zelf doorgeven aan het Borghuis. Wij hebben verder geen bemoeienis met de samenstelling van het buffet etc.
  7. Mochten we door onvoorziene omstandigheden niet kunnen spelen, dan betalen wij u het geïncasseerde entreegeld binnen 14 dagen na de oorspronkelijke speeldatum terug op de door u doorgegeven bankrekening. 
  8. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van eigendommen.
  9. Parkeren kan in de parkeergarage tegenover het Borghuis. 
  10. Voor vragen over reserveringen of kaartverkoop kunt u bellen met Petra Borsboom 0612912936 na 20.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *