Doe mee!

Kom jij onze theatergroep versterken?

Wil jij eens in de spotlights staan? Doe een seizoen mee en kijk waar je talent ligt. Voel je juist meer voor het werk achter de schermen zoals decorbouwen of pr of andere zaken? Ook dan ben je van harte welkom. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die lid van onze vereniging willen worden of met een productie mee willen doen. Ook stagaires zijn welkom.

Bij het totstandkomen van een theaterproductie komt veel kijken. Het stuk repeteren, de rol eigen maken. Je verdiepen in het karakter dat je speelt. Theateroefeningen en de wekelijkse repetities staan in het teken van de jaarlijkse voorstelling. Daaromheen moet er ook achter de schermen veel gebeuren. Praktische zaken zoals zalen regelen, pr, de website, de financiën.

We repeteren in de lagere school van Bontebrug op maandagavond of donderdagavond. Daarnaast is er twee keer per jaar een oefenweekend of zondag en is er werk rond de voorstelling. Gemiddeld moet je rekenen op  4 tot 6 uur per week voor deze fantastische hobby.

Je kunt ons mailen voor een kennismakingsgesprek of een van de repetitieavonden bijwonen. Dan kun je de sfeer proeven.

Mail naar Charlotte Leric: charlotteleric@gmail.com

Wie zijn wij?

Theatergroep SPOT bestaat uit een vaste kern van enthousiaste amateurtheatermakers. De kern bestaat uit mensen met een verschillende achtergrond en beroepen, grotendeels afkomstig uit Doetinchem en de directe omgeving. We kiezen gezamenlijk voor een productie. Dat kan een productie zijn die zelf wordt geschreven of een bestaand stuk. We werken graag samen met andere gezelschappen. Zo maakten we in 2014 de productie IJZER samen met Niweto. Dit jaar maakten we de productie Hartstocht en Hebzucht op Sinderen.  locatietheater inclusief een fietstocht met de Stichting fiets-en kerkepaden.
Ieder jaar kiezen we voor een nieuwe uitdaging. Een voorstelling die het publiek zal boeien en die ons als spelers de gelegenheid geeft om te groeien. De producties voeren we op in het Amphion in Doetinchem en in de Drufabriek in Ulft of in een van de gemeenschapshuizen in de omgeving.

Lees hier onze recensies van vorige voorstellingen >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *