Inhuren

Wilt u onze eenakters inhuren dat kan! Heeft u interesse neem dan contact op via het contact formulier. De prijzen variëren van 500 euro tot 750 euro. De eenakters zijn geschikt voor congressen, symposia, personeelsavonden of feesten. Spot kan nog veel meer zoals improvisatietheater, straatacteurs, trainingsacteurs en trainingen op basis van theaterspel.

EEN LICHTE LUNCH VAN PETER VAN STRAATEN
THEMA: RELATIE TUSSEN ZUSSEN

Twee zussen zijn net op bezoek geweest bij hun moeder in een verzorgingsflat. Nu lunchen ze  samen in een modern, duur restaurant. Het moet een gezellige lunch worden en de nare nasmaak van het zojuist afgelegde bezoek moet worden weg gedronken. De zussen drinken dus teveel en daardoor raken de tongen los en komen enkele pijnlijke dingen aan de orde. Ze praten over:  moeder, hun overleden vader, diens levenswandel  en onthullingen over de man van een van de zussen. De ober speelt een geheel eigen rol in dit stuk. Dit is een hilarisch bitterzoet stuk geschikt als lunchvoorstelling OF als intermezzo tijdens een feestelijke avond.

Duur: 45 minuten
Spelers: Charlotte Leric, Rene Thus, Monique van Ostaay
Regie
: Jan Freriks

VOORSTELLING STIKKERS -EIGEN PRODUCTIE- THEMA OUDER WORDEN

Moeder zit in haar huis dat ze gaat verlaten. Ze gaat verhuizen naar Avondrust. Ze zit rustig aan tafel in    haar eigen wereldje. Regelmatig komen haar vier dochters op bezoek. Hanneke, de oudste; Charlotte, de jongste en de twee middelste dochters Annelies en Petra. Alle  vier leiden ze hun eigen leven. Ze communiceren met elkaar via een schriftje dat ze bij moeder achterlaten. Petra vraagt haar zussen via het schriftje om stikkers te plakken op dat wat ze willen hebben. De inboedel kan immers niet mee naar Avondrust. De dochters komen bij moeder op bezoek. Om de was te doen, de kapper te regelen maar ook ieder met hun eigen verhaal. Een verhaal waarin verborgen verlangens en gebeurtenissen naar boven drijven. Gedurende de korte monologen leren we de zussen kennen. Wie en wat ze zijn, in het hier en nu maar ook over hun verleden en verhouding tot moeder. Frustraties, wanhoop en humor in vier korte monologen. De eenakter wordt door een wisselende samenstelling van spelers gespeeld wat iedere voorstelling weer tot een nieuwe verrassing maakt.

Duur: 30 minuten

Spelers: Petra Borsboom, Charlotte Leric, Monique van Ostaay, Annelies van Rijssen, Hanneke van Vonno. Rene Thus.
Regie
: Jan Freriks

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *